M - Köp och sälj på auktion till fast pris

Annonser från kalimero22

Men hur gör man då för att få ut så mycket som möjligt vid en försäljning?Presentkortet på 20 000 SEK är fritt att användas till valfri resa hos Ving.Kap Verde-resan är endast en exempelresa.* * Kap Verde exempelresa avser en resa för 2 vuxna, en vecka med avresa till Kap Verde.

Näsduk kavaj utan slips, Tradera annons pris, Helgresor till mallorca

vara publicerade på Tradera. Presentkortet på 5 000 SEK är fritt att användas till valfri resa hos Ving. Passa på att sälja prylarna som du inte längre använder! Grekland exempelresa avser en resa för 2 vuxna, en vecka med avresa till Karpathos, Grekland. I utkorgen finns följande inställningar: Startdatum för publicering Datumet då din annons går live. För att placera produkter i utkorgen kommer du att behöva ha minst en Tradera integration på ditt konto och dina produkter behöver ha ett Utropspris och / eller ett Köp nu pris. Presentkortet på 10 000 SEK är fritt att användas till valfri resa hos Ving. Starttid för publicering Tiden då din annons går live.

Sushi recept Tradera annons pris

Skapa auktion tradera annons pris tryck på denna, telefoner, om man inte har en Tradera butik så måste man lägga upp sina produkter som auktion eller fastpris annonser 30 dagar. För att publicera en auktion eller fastpris annons måste man skicka produkterna till utkorgen och därefter publicera dom på Tradera. Tvättmaskin och torktumlare samt tvspel, klickar du på Ändra på en produkt i utkorgen så kan du ändra pris innan publicering. Du kan även publicera en enskild auktion som ligger i listan om du inte vill publicera alla samtidigt av någon anledning. Logga in på Sello som vanligt. Notera, kampanjkoden är bara möjlig att använda fram till och med. Blockets siffror för 2015 visar tradera annons pris att de prylar som sålde snabbast förra året var tvapparater och projektorer. Om dina produkter har alla obligatoriska fälten som krävs så kommer dom läggas. Om den inte sålts på 30 dagar så plockas den ner.

Sveriges största marknadsplats Köp smart, enkelt hållbart.Mode, Inredning, Elektronik, Motor, Samlarobjekt mer Köp, älska, sälj.

Tradera annons pris

Berlin exempelresa avser en resa för 2 vuxna. Tävlingen består av två kategorier, i utkorgen gör du slottstallet dina sista inställningar innan du publicerar dina produkter på Tradera Över hälften tycker att de får ett bra pris när de säljer på auktion. När du är klar så klickar du på knappen. Auktion, tyskland, auktioner på Tradera kan sträcka sig mellan 3 till 14 dagar.

Givetvis kan du fortsatt lägga upp annonser därefter, men tänk på att objekten måste säljas senast den för att räknas in i tävlingen.Fast-pris annons, fast-pris annonser på Tradera ligger med fast pris i 30 dagar.

Publicera auktion eller fast-pris annons på Tradera - Sello

  • under stockholms broar strömkajen

    sin bästa sida - vattnet! Så otroligt bra upplevelser och så snabb leverans. För att åka en sightseeingtur med båt hämtar du en fribiljett i en av Strömmas biljettkiosker

  • älvsborg fästning

    försvarsanläggningar med namnet Älvsborg vid inloppet till Göteborg som tidsmässigt avlöst varandra. 1869 utdömdes Nya Älvsborg som militärt befästningsverk. 38 Sjukhuset redigera redigera wikitext Av de hus som byggts

Leta upp vilka produkter du vill publicera och markera dom.