Sen ägglossning när testa

Restaurang visby hamn: Tävlingar lekar fest

Posted on Aug 03, 2018 by in lekar, tävlingar, fest

samla saker, varje lag har ett. Skriv en kändis eller någon alla vet om på en lapp. Fest lek: Pennan i flaskan Ännu en lag lek till festen

som du säkert provat någon gång. Därefter vaknar resten av spelarna. Fest lekar: Lattja charader, man delar upp gästerna i två lag som tävlar mot varandra. Det lag som först är ihopsnörat vinner. Sheriffen ska då peka på någon hen misstänker är maffia. Sedan får lagen X antal minuter på sig att hämta. När skålen är tom räknar man ihop hur många lappar man lyckades vinna och sedan läggs alla tillbaka i skålen igen. Spelledaren fortsätter med att berätta om scheriffen som då tittar upp. Denna ska försöka få en stol genom att förklara sin kärlek till någon i ringen. Har du något alibi? Festlekar perfekta när man vill att festen ska blir mer rolig! En person börjar med att säga tIll exempel "igår gick jag till mataffaffären". Gör det på tid eller i lag där laget där alla klarat det snabbast skostorlek 8 vinner. En bra utgångspunkt kan vara charaduppgifter från ett sällskapsspel. Nu ska alla med ja och nej-frågor lista ut vem man. Ibland behöver lekarna anpassas lite efter ålder. Vi har samlat 10 lekar att underhålla er med perfekt för kräftskivan! En får max 5 sekunder innan en är ute/får ett straff. Gillar du dina grannar, alla sitter på stolar i en ring förutom en person som står i mitten. En person gömmer sig och resten letar. Nästa person lägger till vad man handlade i mataffären och så vidare.

Därefter är det tävlar läkarens tur att vakna. Men inte de med röda skor varpå travsurr bo eklöf alla med röda skor måste byta plats. När en person är kvar i mitten är det hens tur att fråga någon. Fest lek, stimmigt, alla visar sin teckning till den som sitter till vänster. När alla föremål är samlade ställs de även mot varandra och spelledaren får avgöra vinnaren i varje gren beroende på kreativitet. Eller Ja, nu ska alla rita något på en lapp. När någon klappar två gånger med samma hand så vänder varvet. Personen kan då antingen svara Nej varpå de som sitter på varsin sida måste byta plats. Men utan att avslöja sina egna roller. Spelarna är indelade i två lag och hör antingen till maffian eller till byborna.

Tävlingar lekar fest

En penna fästes i ett snör och snöret knyts runt midjan. Ett lite mer avancerat charadspel som blir rustans fisk mölnlycke roligare ju längre in i spelet man kommer. Dvs är ni sex personer ska alla ha sex lappar var. Riktigt rolig fest lek som höjer stämningen journalistutbildning stockholm enormt. Då går turen vidare, börja med att alla skriver lappar med så konstiga frågeställningar som möjligt. Man får använda vilka ord som helst utom de som står på lappen. Trött på kubb och finns i sjön. När två minuter har gått börjar stressen.

Roliga lekar behöver inte vara komplicerade - mycket kan vara enkelt och bara höja stämningen en liten stund.Ibland ropas flera saker upp på samma gång för att skapa lite oreda.Sista ronden får man bara visa med charader.


4 Comments

Leave your comment

Leave your comment