Sen ägglossning när testa

Spelschema hockey vm. Restaurang till salu i stockholm

Posted on Aug 15, 2018 by in till, salu, restaurang, stockholm

års tid. Linnégatan 38, Östermalm, här flödar de orientaliska vibbarna. Extra mysigt blir det såklart med vita dukar, förgyllda spegelramar och kristallkronor i taket. Restaurang krog i centrala

Västmanland i centrum läge bland butiker och bostäder med närhet till vatten kanal! Lönsam sushi- och thaiwok restaurang till salu! Här serveras nordisk mat och drinkar i en gammal kvarnbyggnad med tegelväggar och elegant interiör. Fräsch frisörsalong med modern inredning belägen i en galleria i Nyköpings region är till salu! Här vurmar man för klassisk matlagning och utgår från ledord som trivsel och tradition. Restaurangen ligger i ett kapital stark kontors- och bostadsområde i Norrmalm. Nu finns möjlighet att överta en populär lunchrestaurang belägen i ett komunalt hus med 1200 anställda söder om Stockholm! Missa inte denna chans som sällan dyker upp till försäljning. Sjöpaviljongen har öppet året runt och serverar svenska klassiker efter säsong, och på sommaren kan man även lägga till med sin båt här. Man har man lyckats kombinera restaurangen med ett utbud med det. Sökhjälp, har du synpunkter om vår sida? Cafe på attraktiva kungsholmen med stora skylt fönster med bra exponeringsmöjligheter ut mot gatan! Har du en kemtvätt, tvätteri eller skrädderi och vill utöka verksamheten? Stans tjusigaste adress till trots är båda krogarna skönt stimmiga och avslappnade. Räkna dock med att atmosfären kan vara stimmig och ljudnivån ganska hög. Passa på och köp en väletablerad spelbutik som är till salu! Ute på Djurgården hittar du den anrika grosshandlarvillan som drivs i regi av ägarna bakom.

Tillfälle att ta över ett café som ligger i ett av Eskilstunas bättre områden. T Eriksplan och rost och russin sigtuna Karlbergstågstation, möjlighet att ta över ett relativt nyöppnat café med låg hyra. Uppdaterad, caféet har ett fantastiskt hörnläge på Stockholms mest trafikerade köpgata. Här är den murriga mysstämningen ett konstant faktum. Solna, på Napolyon Bistro Bar ska det kännas som att komma hem.

Syndig" gamla stan Draperade väggar, restaurangen har länge varit hotels omtyckt bland såväl kulturelit som businessfolk. Här samsas konstprydda väggar och vita dukar bara ett par byxor steg från Biblioteksgatan. Tillfälle att överta ett gatukök med ett AAA läge i Stockholm stad med närhet till skola. Sammet och" gatuköket ligger i ett industri och kontorsområde. Frisörsalongen är den enda salongen i ett kapitalstarkt bostadsområde i norrort. Vi arbetar främst i Stockholm med att köpa och sälja företag som är verksamma inom restaurang. Och än idag hittar mängder av vänner hit för att umgås.


4 Comments

Leave your comment

Leave your comment