Sen ägglossning när testa

Raka situps gravid. Råda säteri bröllop

Posted on Aug 04, 2018 by in säteri, bröllop, råda

som på den tidiga konserten. Vier Brillen levererade idag en liten show till kaffet för universitetsanställda som firade ett nytt ekonomisystem. Viskonsert med Vier Brillen kommer att arrangeras

på Kulturhuset Bagaregården den 21:e september 2004. Vi kommer gärna tillbaka. Regnar det så spelar vi i Stadsbiblioteket. Äntligen finns Krilles GP-kåserier om den lilla blondinen som bok. Dessa spelningar är något av vår specialdistans och det är ett faktum att pensionärer är den allra bästa vispubliken! Igår sjöng Tommy Körberg en Vier Brillen-låt i TV! Ta chansen att se era idoler gratis. Beställer du en skiva nu, så skickar vi ut den med posten dagen efter släppfesten, dvs 18 april. Kom gärna till Rannebergens centrum den 2 juni. Bandets långhårige basist, numera stationerad i Linköping, kan ej medverka varför intensiva showrepetitioner har genomförts med gitarristen Niklas Ottosson på bas. För trettonde året spelar vi på Café Emma i Mollösund. Här kan ni läsa en trevlig recension i Nya Lidköping Tidning från Vier Brillens konsert i Grästorps kulturhus den 25 oktober: recensionen. Filmen Vier Brillen Blues kommer att visas på Alternative Film Festival i Italien i september. Sätt gärna ert Spotify på repeat på denna skiva hela dagarna och nätterna. 12 september 2018, oj då! Vi har lagt upp några nya spelningar på kommande-spelningar-sidan. Det som är ovanligt med dessa klipp, förutom att vi spelar med kör, är att både ljud och bild är alldeles utmärkta! Vier Brillen spelar på en familjekväll i Flunsåsparken den 22 maj. Det börjar närma sig alltså! Tort tack till alla som var på släppfesten på Aftonstjärnan. Offentliga spelning framöver: Vårgårda bibliotek Nordstan, för Göteborgs Majblommeförening Kvilletorgets Miljöfest 9 december 2009 Lundby stadsdelsförvaltning har bokat in en viskonsert med Vier Brillen utomhus på Kvilletorgets Miljöfest den 4 december 2009 Snart är det dags för den traditionella jultävlingen som skickas ut med nyhetsmejlet. Under senaste telia veckan har gitarristen tagit licentiat-examen i Uppsala, trumpetaren flyttat till radhus på Hisingen och basisten framfött en dotter. Missa dock inte konserten på Bagaregården 21:e september! Klicka på den här länken: Vier Brillen underhåller på ett 70-årskalas den 13 juni. På scen står också Kung Sune Göteborgsrockarna! Anmäl dig snabbt för nyhetsbrev, så du inte missar detta! Två nya offentliga spelningar klara. Artisterna är hemliga, så vi skriver inte ut namnet på visfesten här. Lyssna på en snutt av Andhämtningspaus och beställ skivan via mejl. I Lödöse den 14 augusti och Majorna 10 september. Se sidan med kommande spelningar. En spelning på biblioteket i Skärhamn är just avklarad. Först kan vi berätta att den nya EP:n "Alf Hambes toalett och andra spolade låtar" har blivit lite försenad. Glad andra advent och lycka till!

Filmen Vier Brillen Blues har på pool Västmanlands Filmfestival i Västerås fått följande omnämnande 3013, underhållning och drinkplink står på programmet 5 december 2012 Har ni tänkt på att Vier Brillens skivor är perfekta julklappar 28 februari 2003 Vier Brillen är anlitade för att spela. Utan en valsvideo 15, offentlig viskonsert på Öckerö bibliotek, yhetsbrev med information om fyra pastorala sommarspelningar i det gröna har just gått. Företaget Predicare och Damlogen Vestros, bästa komed" riktigt. quot; vier Brillen spelar på torgkalaset på Radiotorget den 7 maj klockan. Vier Brillen intervjuades idag i radio. Vi kan också nämna att vi spelar privata konserter för Spf Billdal.

Vi arrangerar sj lva en s kallad intimkonsert p G teborgs Dramatiska Teater tisdagen den 25 september klockan.00.Det blir trevligt, mysigt och intimt!Vi kommer spela en hel del l tar vi inte brukar spela i vanliga fall.


Stockholm centralbadet: Kameltå helt perfekt

Öhrlings anlitar Vier Brillen den 5 november för lite underhållning på en invigning av nya lokaler Även AnneLie Rydé uppträder denna kväll. Se cramo oskarshamn vidare på spelningssidan, så du hinner få dem i god tid före jul. Först på Selma Lagerlöfs torg den 25 maj och protein kvinna sedan på Tuve torg den 1 juni. Nu vädjar vi till de borgerliga partierna att snabbt anlita oss för spelning. Så att vi på detta sätt kan klargöra vår totala politiska obundenhet.

Percussionist tillika sångare är den extremt proffsige Klas Richardsson.En hel del personer mejlar oss och undrar när vi skall spela in "Prinsessan Madeleine "Vi skall alla dö en gång" och andra nyare låtar på skiva.


40 Comments

Leave your comment

Leave your comment