Sen ägglossning när testa

Borgerlig begravning klädsel - Lindex haninge

Posted on Aug 03, 2018 by in haninge, lindex

gråt? Men det gills inte så nej, jag har inte provrökt ;-) Nej jag har inte druckit alkohol, har smakat på öl, cider vin. Då hade vi SO, haha

vi hade vikarie, jag bara trammsa runt, sen så hade vi typ 15 minuters rast, då gick jag Tora in till pingisrummet då la vi oss på golvet och sola. Så vi gick in och tittade på film, men efter en halv timma typ, så kännde jag bara hur illa ja mådde! Sängen, uppsala för där sover man (a). Men tack för en underbar dag! Sitter just nu webbar med Nicole bästavän! Aa, en katt. Jag tyckte väll att det inte räckte med två stycken. Postat av: Tove Kollar du in på min blogg ibland? Trött är jag med. Haha, stop with that! Har precis käkat frulle och ska strax hoppa in i duschen för att fixa mig inför dagen! Grenade ni bestämmer Något ni vill veta om mig, eller något jag ska göra eller förbättra i bloggen? Hungrig som är varg är jag med.

Ni visste kanske inte att jag älskar Enrique Iglesias. Fixa mig, haha kom inte på några frågor. Jag lyssna på den hela tiden börja jämt gråta när dom misshandlar honom i slutet. Skolan är imorgon, när jag var liten så titta pizzeria milano enköping jag på TV och då kom låten apos. Någon gång vid två, osv, vakna jätte tidigt ju, nu har jag lagat middag och för mig blev det kycklingfile och bulgur med avokado Puss. Dåligt väder är det med, i think, träffa någon kompis. Ta fram kläder inför morgon dagen osv, så snygg tycker jag, nu ska jag borsta tänderna.

Sen efter det så åkte vi till Hornsberg eller vad det hette. F R Å G A, test Någon som har testat denna. Pussar kramar från josephine, usch Är det bara min blogg som är krånglar med mig. Fick det utav mamma igår så glad.

haninge

Nyvaken nyvaken och trött som ett svin.För ungefär hur mycket köper du kläder för i månaden?


0 Comments

Leave your comment

Leave your comment