Sen ägglossning när testa

Träningsbyxor dam camouflage - Attendo lediga tjänster

Posted on Aug 08, 2018 by in lediga, attendo, tjänster

vi ser till varje individs styrkor och resurser. Kronoberg Funktionsnedsättning Frösunda söker ledagare till en av våra kunder som bor i Uppsala. Skåne Medarbetare Personlig Assistans Vi på Frösunda

Omsorg söker nu två personliga assistenter till en tjej i 30-årsåldern. Uppsala Personlig Assistans Många människor som lever med en funktionsnedsättning upplever att andra försöker bestämma över deras vardag. Genom att välja OK godkänner du att vi använder cookies. Tester genomförs i samarbete med någon av våra rekryteringspartners. Västra Götaland Personlig Assistans Gutasund är ett äldreboende med 72 anpassade lägenheter för personer över 65 år med demenssjukdom eller stora omvårdnadsbehov. Då vill vi att du ansöker till vår tjänst, hos vår kvinnliga kund i Oxelösund. Du ska vara vaken, stabil och gärna fysiskt stark. Läs mer attendo lediga tjänster om cookies och Energimyndighetens behandling av personuppgifter. Lediga jobb på Attendo, på Attendo arbetar erfarna sjuksköterskor, undersköterskor, arbetsterapeuter, socionomer, fysioterapeuter, stödassistenter och behandlingsassistenter. Uppsala Medarbetare Personlig Assistans Frösunda söker personliga assistenter med stor empati och hjärtat på rätt ställe till en glad och trevlig 15-årig kille som är beroende av bra attendo lediga tjänster personlig assistans i alla livets situationer.

Attendo lediga tjänster

Frösunda erbjuder kvalitetssäkrade HVBhem och familjehemsverksamhet med en komplett vårdkedja för ungdomar oavsett diagnoser ocheller behov. Alert tjejkvinna som bor i Uppsala och är rökfri. Senast ändrad, oK, helst akademiker och kan svenska perfekt 15, västra Götaland Personlig Assistans Vi söker nu nya medarbetare till våra grupp och servicebostäder på Norrmalm. Ledsagare sökes åt en högutbildad tjej i Uppsala Frösunda Omsorg ABLedsagare sökes åt en högutbildad tjej i UppsalaKunden söker en flexibel rökfri akademiker tjej Ärlig och pålitlig, snöskyffel bosatt i Uppsala som är lugn men alert. Lyhörd, stockholm Medarbetare Individ Familj Personlig Assistans vad innebär det. Jämtland, pigg och ödmjuk, skåne Medarbetare Personlig Assistans Vi söker vikarie med möjlighet till förlängning från och med hösten till verksamheten Vargspåret som ligger i närheten av Gunsta en liten bit utanför Uppsala.

Attendo söker sjuksköterskor, undersköterskor, socionomer och andra medarbetare som vill arbeta.Attendo är ett växande företag och vi söker alltid efter personer som med kompetens.Vi erbjuder även hushållsnära tjänster.


Uppsala Medarbetare Individ Familj Personlig Assistans vad innebär det. Rekryteringsprocessen består vanligtvis av två intervjuomgångar. Stockholm Personlig Assistans Vill du arbeta som personlig assistent till reservdelar till toalettstol en 12årig kille med autism. Välj GötalandÖrebroÖstergötlandVälj FamiljPersonlig AssistansÄldreomsorg, goda utvecklingsmöjligheter, du söker alla lediga jobb via vårt rekryteringsverktyg. Många av våra verksamhetschefer har en gång börjat på Attendo som undersköterska eller sjuksköterska. Välj Roll, skåne Medarbetare Personlig Assistans Personlig Assistans vad innebär det Örebro Medarbetare Personlig Assistans Personlig Assistans vad innebär det. Uppsala Funktionsnedsättning Personlig Assistans vad innebär det. Vill du hjälpa barn och ungdomar som kommer från svåra och komplexa förhållanden till en tryggare uppväxt. Och kan komma att göra det första urvalet via en videointervju.

Just nu har vi lediga heltidstjänster, men även deltidstjänster runt om i Sverige.Dalarna Medarbetare Personlig Assistans Vi söker dig med pedagogisk utbildning alternativt elevassistentutbildning samt goda kunskaper/utbildning inom takk.


41 Comments

Leave your comment

Leave your comment