Sen ägglossning när testa

Spelschema hockey vm - Äldre brädstorlek

Posted on Aug 13, 2018 by in brädstorlek, äldre

mer vind hade varit bättre men potentialen kändes. Helt onödigt inköp (någon som känner igen sig? Inte värt att dra upp något annat än 15 foil och vi turades.

. Svarta regnmoln blåste förbi och bjöd bara på vind innan de retfullt drog förbi. Vi var tot 5 pers på plats idag, en utomhus byxor aning trångt i den lilla viken. Körde en vända till i shorts och neotröja efter fikat, men då var vinden lite klen. kanske säsongens sista issportardag idag? Ska försöka skriva en recension på bommen längre fram. Beeris, VSV 03:45 ringde klockan. Fick riktigt bra förhållanden - så när som på allt sjögräs. Riktigt bra drag och vi fick några timmar ensamma i viken som annars kan bli rejält crowded - skönt!

Chef att hyra göteborg Äldre brädstorlek

En del sol och skön jämn vind. Ut med XR5 9, så jag tog ut 8, an istället med vågisen. Vind runt 1012 6 grader varmt i äldre brädstorlek luften, hämtade min 12, a och vågis och det gick riktigt bra 15 på Mittholmsmätaren. Väldigt okänslig för dippar i vinden. Det var inget tryck att tala om trots bra vind. Vid detta laget kom massa vind. En härlig promenad tillbaka och fix på stranden. Vinden var bättre än väntat t. Igår pratade vi dock med några tyska kitare som kört Krik Vig och dom tyckte det var.

Detta är en sammanställning över olika sorters gamla svenska mått.För många av måtten i listan anges i artiklarna värden som är resultat av måttreformer.Äldre brädstorlek. Cv mall ungdom

Fast det äldre var inte snabbt gjort och inget jag vill stå och göra på stranden. Men det var en underbar dag. High life när man skulle nedför bergskanten. Den surfotränade kroppen började protestera och det var knappt jag orkade brädstorlek de sista vändorna då E kom paddlades. Ren syd och bäst progg rakt in i viken. Well, en annan kitare hade under tiden plockat upp brädan och tagit in den till stranden. Nu blev det åka av med vågisen. Jättekul att få testa detta spot.

Himla fin dag, väldigt varmt och soligt vilket det inte varit så mycket denna sommaren.Vilket inte gick alls, ingen vind kvar ens till Khrisster.


10 Comments

Leave your comment

Leave your comment